HTML

Ki az irodából!!!

Itt a tavasz, a fene sem akar az irodában, vagy otthon, az íróasztal mögött szenvedni. Notebook a hátizsákba, internet a zsebbe, aztán hajrá...

Gépház

2009. április 25. Megy a térkép. Ha van ötletetek mi legyen még rajta, levél... Eléggé megrágtam, asszem. Erre... :)

2009. április 22. Beizzítottam a szavazást, nagyon szép zöld négyzetek mutatják, melyik hely hány csillagot kapott. Egyszercsak majd jól csinálok rendeseket. Tessék használni! :)

Még több gépház itt...

Írj levelet!

Ha van ötleted, melyik az a hely, amit érdemes felkeresni, vagy komment helyett levélben szeretnéd elmondani a tutit, írj!

Címkék

* (1) ** (2) *** (1) **** (1) ***** (2) drága (1) kaja ok (1) kávé ok (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • alkalmi neonomád: Apuci kedvéért... :D (2009.04.25. 23:02) Nyárfás Kávéház
  • Kővári Attila: Annyit tennék hozzá a történetedhez, hogy 1. nyáron bent az üvegtető miatt nagyon meleg van. 2... (2009.04.25. 08:07) Millenáris Fogadó
  • alkalmi neonomád: Már rászántam magam arra a cikkre, nehogy lebeszélj róla! :D Hogy néz ki egy ilyen nap, mit kell m... (2009.04.22. 17:03) Ramada Plaza Budapest
  • atleta.hu: > Ez megint nem helyről szól, csak rizsa; Neked rizsa, engem (es ugy gondolom masokat, akik ninc... (2009.04.22. 16:51) Ramada Plaza Budapest
  • alkalmi neonomád: Igen, nagyjából ezért lett blog weboldal helyett, mert így töredék időből és energiából lehet visz... (2009.04.22. 14:43) Ramada Plaza Budapest
  • Utolsó 20

Archívum

Millenáris Fogadó

2009.04.10. 11:59 alkalmi neonomád

Millenáris, a szívem másik csücske.

Jó (volt) a játszótér, mielőtt elkezdődött az építkezés; a Csodák palotája rendszeres program, akár gyerekekkel, akár nélkülük, hangulatosak a szépen felújított régi gyárépületek, van tér, levegő kívül-belül. Kiülni, dumálni, gyerekekkel játszani, egy sört meginni tudjuk, hogy jó. Dolgozni? Lássuk!

A napot a Csodák Palotája teraszán kezdtük (volna), de döcögött a wifi. Sebaj, itt van a szomszédban a Fogadó. A teraszon kiszuperált vasúti kocsi ülései, ajtajai szolgálnak (igen, asztalként!), bent kényelmes fotelok és hagyományos székek, asztalok várnak. Mivel a tető egy része üveg, így bent is tudunk gondolatokat fotoszintetizálni.

A kiszolgálás rendben van, értelmes áron lehet reggelizni, ebédelni. Bár volt egy kis gubanc a ristretto árának és fogalmának értelmezésével, de a végeredmény mindenképp kárpótolt.

Eszembe jutott napközben pár új dolog, amire ezután próbálok figyelni. Nem mindenfajta melót lehet ölbevett géppel végezni, kellhet hely egérnek, papíroknak. Tehát szempont, mekkorák az asztalok, azt meg otthoról mégse hozhatunk. Beraktam viszont a hátizsákba egy kis T-elosztót, itt keresnünk kellett az olyan asztalt, ahol két gépet egyszerre be tudtunk dugni.

Egész nap csak egyetlen negatívumot sikerült találni, az pedig az építkezés zaja. De segített a két öreg, Charlie Haden és Kenny Barron, hogy ez az egész ne zavarjon, szóval ezsegáz... :)

Annak ellenére, hogy a wifi itt sem lett sokkal jobb, mégis úgy tűnik, új állandó hely született! :)

Áram van, wifi határeset, asztalok picik, parkolni lustán drága, kis sétával ingyé; tömegközlekedés: Moszkva tér.

Térkép

Csillagok szerintem: (5/5)
Csillagok szerintetek: (0/5)

1 komment

Címkék: ***** kávé ok kaja ok

A bejegyzés trackback címe:

https://kiulos.blog.hu/api/trackback/id/tr691057522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kővári Attila · http://www.biprojekt.hu 2009.04.25. 08:07:32

Annyit tennék hozzá a történetedhez, hogy

1. nyáron bent az üvegtető miatt nagyon meleg van.

2. Konnektor az oszlopban van elrejtve, de a személyzet tök szívesen megmutatja, hogy hol

3. A wifi gyakorlatilag használhatatlan (2009. április)
süti beállítások módosítása